Peruđa podržala kandidaturu Beograda za prestonicu kulture

Izvor: Politika, 15.Jul.2010, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peruđa podržala kandidaturu Beograda za prestonicu kulture

U Peruđi je potpisano prvo pismo podrške za kandidaturu Beograda za evropsku prestonicu kulture 2020, saopštio je gradski Sekretarijat za kulturu.

Delegaciju organizacionog odbora za kandidaturu Beograda, koju je predvodio predsednik odbora i zamenik gradskog sekretara za kulturu Beograda Aleksandar Peković, primili su u Peruđi gradonačelnik Vladimiro Bočali, sekretar za kulturu Andrea Cernići i koordinator kulturnih institucija Loredana de Luka.

Posle posete regionu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << tokom koje je organizacioni odbor prethodne sedmice razgovarao sa predstavnicima Ljubljane, Maribora, Banja Luke, Sarajeva i Zagreba, ovim se nastavljaju aktivnosti odbora, koje će trajati tokom čitavog leta.

Tanjug

objavljeno: 15/07/2010

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.