Perović dobio otkaz u Unikahi

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2013, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perović dobio otkaz u Unikahi

Ekipa iz Malage nije uspela da se plasira u plej-of Endesa lige, pa su ceh platili Perović, Simon i trener Repeša.

Traži novi klub: Kosta Perović  

Španska Unikaha odlučila je da prekine saradnju sa srpskim košarkašem Kostom Perovićem, prenosti specijalizovani košarkaški sajt "Sportando". Nakon odlaska hrvatskog stručnjaka Jasmina Repeše, čelnici kluba iz Malage zahvalilili su se na saradnji srpskom reprezentativcu, kao i Hrvatu Krunoslavu Simonu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Tim iz Malage nije uspeo da se plasira u plej-of Endesa lige.

 

 

Kosta Perović je stigao u Unikahu iz Barselone pred početak sezone, a na 21. utakmici imao je prosek od 9,3 minuta na parketu. Za to vreme ostvarivao je prosečan učinak od 3,3 poena i 2,2 skoka.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.