Peri odbio Dženifer

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2010, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peri odbio Dženifer

Nekad su bili najbolji prijatelji, a sada Dženifer Aniston zbog njega plače. Upravo je Metju Peri lepu glumicu odbio i naterao je da roni suze na ramenu Kortni Koks. Najnoviju priču o čudnim putevima prijateljstva otkrio je Majk Voker, novinar National Enquierera.

Upravo on tvrdi da je Peri odbio svoju dobru prijateljicu Dženifer Aniston da se pojavi u njegovom novom sitkomu Mr. Sunshine. Razlog je vrlo trivijalan, ne želi da gradi svoju karijeru na njenom poznatom imenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Ta je odluka ražalostila glumicu koja je rame za plakanje potražila kod Kortni Koks. Navodno, Dženifer nije mogla doći sebi zbog ovakvog postupka svog prijatelja i kolege.

Da li je Peri ispravno postupio ili ne, uskoro će se videti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Da ne poverujete zbog koga Jennifer Aniston roni suze

Izvor: Svet plus, 29.Dec.2010

Nekad su bili najbolji prijatelji, a sada Jennifer Aniston zbog njega plače. Upravo je Matthew Perry lepu glumicu odbio i naterao je da roni suze na ramenu Courtney Cox.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.