Pepeljuga Kejt mora da se klanja Vilijamovim sestrama

Izvor: Blic, 26.Jun.2012, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pepeljuga Kejt mora da se klanja Vilijamovim sestrama

Britanska monarhija popularnija je nego ikada, što je u najvećoj meri zasluga princeze Kejt, zbog koje je kraljevska porodica odlučila da promeni neka od pravila kojih su se vekovima pridržavali.

Naime, princeza Kejt bi trebalo da se nakloni pri svakom susretu sestrama svog supruga Vilijama, princezama Beatris i Judžiniji, kao i Kamili koja je udata za princa Čarlsa, te njegovoj sestri Ani i princezi Aleksandri.

Ovo pravilo ne važi kad je princeza u Vilijamovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << društvu jer se onda starešinstvo njegove titule prenosi na nju, te bi Beatris i Judžinija trebalo da se naklone pred Kejt.

Pretpostavlja se da je promene u hijerarhiji kraljevske porodice uvela sama kraljica Elizabeta, te je sada princeza Kejt po zvanju i starešinstvu odmah iza princa Harija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.