Pep Gvardiola na klupi Brazila?

Izvor: Kurir, 25.Nov.2012, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pep Gvardiola na klupi Brazila?

To je jedini tim na svetu koji bih preuzeo već sutra. Postao bih prvak sveta sa tom selekcijom, navodno izjavio Španac

Seli se u Južnu Ameriku!

Bivši trener Barselone Pep Gvardiola (41) mogao bi narednih dana da postane selektor fudbalske reprezentacije Brazila, piše španska Marka. Naime, u petak je Fudbalski savez Brazila otpustio Manoa Menezesa, samo dva dana nakon što su „karioke“ odbranile titule u Superklasiku pobedom nad velikim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rivalom Argentinom sa 2:1.

- To je jedini tim na svetu koji bih preuzeo već sutra. Postao bih prvak sveta sa Brazilom - navodno je izjavio Gvardiola.

Interesantno je da ovo nije prvi put da se Gvardiolino ime pominje kada je u pitanju ova južnoamerička reprezentacija, a to je potvrdio i njegov menadžer Hose Marija Orboig.

Podsetimo da je španski stručnjak trenutno najtraženiji trener na svetu. Za njega su bili zainteresovani Čelsi, Mančester siti, a spominjalo se da bi mogao da sedne i na klupu Milana.

(M. N.)

Skolari kandidat

Brazilski mediji su takođe objavili da su kandidati za selektora „karioka“ trener Korintijansa Adenor Leonardo Baći, poznatiji kao Tite, trener Santosa Murisi Ramaljo, kao i Felipe Skolari, koji je Brazil vodio do titule prvaka sveta na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji i Japanu 2002. godine.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.