Penzionerima leže po 3.000 dinara

Izvor: Večernje novosti, 29.Nov.2018, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzionerima "leže" po 3.000 dinara

U petak počinje isplata jednokratne pomoći za 1,7 miliona najstarijih građana ZA oko 1,7 miliona penzionera u Srbiji u petak počinje isplata jednokratne pomoći u iznosu od 3.000 dinara. U skladu sa Zaključkom Vlade, isplata kreće na tekuće račune korisnika PIO fonda i na šaltere isporučnih pošta, a istog dana počeće i isplata na kućne adrese. Planirano je da se posao završi za nekoliko dana. Jednokratnu pomoć isplaćivaće, kao i do sada, Republički fond za >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << penzijsko i invalidsko osiguranje svim penzionerima, korisnicima prava na privremenu naknadu invalida rada druge i treće kategorije invalidnosti, odnosno preostale radne sposobnosti i invalidnoj deci korisnicima prava na privremenu naknadu, koji se zaključno sa 26. novembrom 2018. godine nalaze u evidenciji PIO fonda, odnosno korisnicima prava na privremene naknade za novembar 2018. godine. Pročitajte još - Kada potomci penzionerima otmu kartice... Pomoć od 3.000 dinara može da očekuje, prema podacima Fonda PIO, više od 1,7 miliona ljudi. Njihova statistika pokazuje da će ovu finansijsku injekciju preko tekućeg računa dobiti oko 1,3 miliona najstarijih, dok će nešto više od 450.000 penzionera taj novac dobiti u gotovini na ruke. Troškove poštarine i ovog puta platiće Fond PIO, i taj trošak neće ući u pomenuti iznos.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani, POŽURITE! Danas počinje isplata JEDNOKRATNE POMOĆI

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018, 08:27

Lepa vest..Isplata jednokratne pomoći od 3.000 dinara za penzionere u Srbiji počeće danas...Svi penzioneri u Srbiji jednokratnu pomoć dobiće u narednim danima, a reč je o 1,7 miliona korisnika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Penzionerima "leže" po 3.000 dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018

U petak počinje isplata jednokratne pomoći za 1,7 miliona najstarijih građana..Za oko 1,7 miliona penzionera u Srbiji u petak počinje isplata jednokratne pomoći u iznosu od 3.000 dinara. U skladu sa Zaključkom Vlade, isplata kreće na tekuće račune korisnika PIO fonda i na šaltere isporučnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.