Pens nenajavljeno sa crnogorskom opozicijom

Izvor: B92, 02.Avg.2017, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pens nenajavljeno sa crnogorskom opozicijom

Podgorica -- Potpredsednik SAD Majk Pens sastao se u Podgorici sa liderima građanske opozicije, potvrdili su podgoričkim medijima pojedini učesnici sastanka.

Sastanak Pensa i dela opozicije nije bio najavljen, a desio se u hotelu Hilton gde je Pens odseo tokom posete Crnoj Gori.

Na sastanku sa Pensom su bili lideri partija Aleksa Bečić (Demokrate), Miodrag Lekić (Demos), Ranko Krivokapić (SDP) i Dritan Abazović (URA), kao i potpredsednica Socijalističke narodne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << partije Danijela Pavićević.

Sastanku nisu prisustvovali predstavnici proruski orijentisanog Demokratskog fronta (DF).

Abazović je za Vijesti potvrdio da je bio na sastanku. "Bio je vrlo konstruktivan sastanak, mogu da budem zadovoljan", naveo je kratko Abazović.

On je najavio da će se detaljnije o sastanku on i ostali lideri oglasiti zvaničnim saopštenjima.

Američki potpredsednik boravi u poseti Crnoj Gori a danas popodne obratiće se učesnicima samita Američko-jadranske povelje na kojem su se okupili premijeri i predsednici država Jadranske povelje.

Pens je ranije danas poručio da će SAD posvećeno raditi na izgradnji odnosa sa Evropskom zajednicom i Zapadnim Balkanom, ocenjujući da je "regionu mesto na Zapadu".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.