Peković se provodio sa Šarićem na jahti

Izvor: Blic, 05.Avg.2014, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peković se provodio sa Šarićem na jahti

Na žurki na plaži Kamenovo okupila se košarkaška reprezentacija Crne Gore. Prijatelji:Duško i Nikola

Oni su na teško dostupnu plažu došli luksuznom jahtom, a u obližnjem kafiću su se rashlađivali uz piće i dobru muziku. Najraspoloženiji bio je košarkaš Nikola Peković. On je najviše vremena provodio s kontroverznim biznismenom Duškom Šarićem, s kojim je dobar prijatelj dugi niz godina.

U jednom trenutku veselo društvo je otišlo da se rashladi u moru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Verovali ili ne, košarkaš se u vodi ponašao kao malo dete, čak je i skakao na glavu. Sa jahte im se približio brodić, koji je Šarića, Pekovića i ekipu vratio na jahtu, gde su proveli ostatak dana, što je zabeležila ekipa „Blica“.

Druga omiljena plaža Nikole Pekovića pored Kamenova je i „Stefan Braun“, dok večeri provodi u diskoteci „Top Hil“. Kako saznajemo, Peković je zakupio centralni VIP separe za celu sezonu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.