Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Avg.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peking: Sukob policije i članova porodica poginulih

U Pekingu danas je došlo od manjeg sukoba između policije i članova porodica poginulih putnika malezijskog aviona sa leta MH370, koji je u martu 2014. godine nestao iz dosada nepoznatih razloga.

Oko pedeset članova porodica putnika nestalog aviona sukobilo se sa policijom kada se manja povorka ljudi uputila ka Ambasadi Malezije uzvikujući: "pronađite putnika".

Na transperentima koje su nosili ispisane su poruke: "Malezija krije istinu" i "Malezija kasni sa istragom". >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa <<

Demonstranti su izrazili nezadovoljstvo zbog različitih verzija - francuske i malezijske - kada je reč o pronađenim delovima na ostrvu Reunion.

U Kini, od kada je prošle nedelje objavljeno da je pronađen deo krila aviona koji najverovatnije pripada "boingu 777" malezijske aviokompanije "Malezija erlajns", rasplamsalo se gnev stotina članova porodica nestalih koji smatraju da se od njih krije istina.

Među 239 putnika i članova posade aviona koje je letio iz Kuala Lumpura za Kinu, većina su kineski državljani.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kinezi: Hoćemo istinu o padu MH370

Izvor: Mondo, 07.Avg.2015

Nedaleko od Ambasade Malezije u Pekingu je sukobili su se policija i članovi porodica poginulih putnika malezijskog aviona na letu MH370, koji je u martu 2014. godine nestao iz nepoznatih razloga. Francuska pokreće novu potragu...Foto: YouTube/screenshot..Oko 50  članova porodica putnika nestalog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.