Izvor: Danas, 28.Maj.2015, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pecović sa gostima u Domu omladine

Klub Doma omladine Beograda u četvrtak, 28. maja, biće poprište koncerta gitariste, kompozitora i producenta Mladena Pecovića sa bendom i gostima. Ovaj događaj svakako spada u one koje ljubitelji gitare i instrumentalne muzike ne bi smeli da propuste. Početak koncerta najavljen je za 21 sat, cena ulaznice je 300 dinara.

Više puta nagrađivani Pecović na ovom koncertu predstaviće svoj autorski opus koji će se naći na dugo najavljivanom albumu, a publika će imati prilike >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << da čuje i teme "Gora", "Pssst!" i "Grad", za koje su snimljeni i video-spotovi. Ovaj vrsni instrumentalista, sa muzičkim obrazovanjem u školi "Stanković" na smeru džez gitare, otkrio je da će koncert otvoriti akustični Duo Skica u sastavu Nemanja Kanački i Nikola Stakić, te da će veče svojim nastupom obogatiti i violistkinja Marta Petrović, ali i najavio goste iznenađenja.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.