Pećnici: Tri muškarca poginula u saobraćajnoj nesreći

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jan.2015, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pećnici: Tri muškarca poginula u saobraćajnoj nesreći

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putnom pravcu Popinci-Pećinci, život su izgubila tri muškarca starosti 40, 45 i 56 godina iz Pećinaca, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Do nesreće je došlo juče oko 17 sati, kada je putnički automobil marke "golf" udario u zaustavljeno sanitetsko vozilo i samog vozača koji se nalazio iza vozila.

Tom prilikom su poginuli vozač saniteta i vozač i suvozač u "golfu".

Svi putnici iz sanitetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vozila su prevezeni u Urgentni centar u Beogradu, u kojem su kod petoro konstatovane telesne povrede.

Uviđaj je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u Rumi, u prisustvu policije, a na lice mesta su izašli pripadnici vatrogasnih jedinica i hitne pomoći, piše u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Troje mrtvih u nesreći na putu Popinci-Pećinci

Izvor: Prva.rs, 14.Jan.2015

Do nesreće je došlo juče oko 17 sati, kada je putnički automobil marke "golf" udario u zaustavljeno sanitetsko vozilo i samog vozača koji se nalazio iza vozila...Tom prilikom su poginuli vozač saniteta i vozač i suvozač u "golfu"...Svi putnici iz sanitetskog vozila su prevezeni u Urgentni centar...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.