Pazarci u akciji: FSS, želim na stadion da bodrim Plave

Izvor: SandzakPress.net, 20.Jan.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazarci u akciji: FSS, želim na stadion da bodrim Plave

  Novi Pazar – Plavi se nadaju da će disciplinski organi smanjiti kaznu od tri meča bez prisustva publike Novi Pazar nikako ne može da se pomiri sa odlukom Disciplinskih organa Fudbalskog saveza Srbije, koji je zbog incidenata na meču sa Partizanom kažnjen sa tri meča igranja bez prisustva publike i pritom mora da plati million dinara. Novopazarci su danas krenuli u posebnu akciju kako bi uticali na eventualno smanjenje kazne. Građani i navijači Novog Pazara su u sklopu te akcije poslali >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << poruku sledeće sadržine: “FSS, ja želim na stadion zato što moram biti uz svoje Plave”. Novi Pazar, ukoliko Disciplinski organi FSS ne smanje kaznu, neće moći da računa na podršku protiv Čukaričkog, OFK Beograda i Crvene zvezde.     (sandžakhaber)  

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Pazarci: FSS, želimo na stadion

Izvor: B92, 20.Jan.2015

Fudbalski klub Novi Pazar pokrenuo je akciju u nastojanju da utiče na FS Srbije kako bi smanjio kaznu klubu od tri utakmice igranja bez prisustva publike...U sklopu akcije građani i navijači Novog Pazara poslali su poruku sledeće sadržine: "FSS, ja želim na stadion zato što moram biti uz svoje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.