Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2016, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavić: Imamo utvrđen stav o prodaji "Ljubije"

BANJALUKA - Lider DNS-a Marko Pavić izjavio je večeras u Banjaluci da ova politička partija ima utvrđen stav o prodaji preostalog dijela kapitala u Rudnicima željezne rude "Ljubija", koji bi sutra trebalo da usaglasi sa SNSD-om i Socijalističkom partijom.

- Do sutra ujutro ćemo sve dogovoriti i o ovom pitanju bićemo jedinstveni - rekao je novinarima Pavić nakon sjednice organa DNS-a.

On nije želio da precizira o kakvom stavu je riječ.

Narodna skupština Republike Srpske u nastavku 12. redovne sjednice raspravljaće o prodaji preostalog dijela kapitala u Rudnicima "Ljubija".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

TAJANSTVENI PAVIĆ Stav o prodaji “Ljubije” imamo, ali ćemo ga reći ujutro

Izvor: Blic, 20.Jun.2016

Lider DNS-a Marko Pavić izjavio je večeras u Banjaluci da ova politička partija ima utvrđen stav o prodaji preostalog dela kapitala u Rudnicima železne rude "Ljubija", koji bi sutra trebalo da usaglasi sa SNSD-om i Socijalističkom partijom...Do sutra ujutro ćemo sve dogovoriti i o ovom pitanju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.