Patronažna sestra otela bebu u Sarajevu?

Izvor: B92, 05.Jul.2018, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patronažna sestra otela bebu u Sarajevu?

Sarajevo -- Policiji u sarajevskom naselju Hadžići prijavljeno je da je nepoznata žena iz kuće u Igmanskoj ulici otela tek rođenu bebu, objavio je portal Faktor.ba.

Kako se navodi, nepoznata žena koja je otela bebu predstavila se kao patronažna sestra.

Ženu, koja je prema navodima očevidaca bila u belom mantilu i s maramom na glavi, ispred zgrade je, navodno, čekao sivi automobil u koji je ubacila bebu i udaljila se u nepoznatom pravcu.

Portparolka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << MUP-a Kantona Sarajevo Suvada Kuldija potvrdila je da je policiji prijavljen slučaj i da se proveravaju navodi iz prijave.

"Na mesto događaja upućene su patrole, sve se još proverava", rekla je Kuldija.

Beba je, navodno, u trenutku otmice bila s tetkom, dok je majka otišla u opštinu da prijavi dete.

"Komšije kažu da je ova žena ranije već nekoliko puta, kao patronažna sestra, bila kod njih. Majka bebe danas je otišla u opšinu da prijavi dete, koje je ostalo samo sa njenom sestrom. Ta žena je tetku od deteta poslala u kupatilo da opere ruke, navodno zbog bebe. Ona je otišla u kupatilo, ostavivši je samu, nakon čega je ona pobegla s bebom", izjavila je portalu Faktor.ba Sanja Domuz - Sadiković, koja živi nedaleko od mesta gde se navodna otmica dogodila.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pronađena nestala beba u Sarajevu

Izvor: N1 televizija, 05.Jul.2018

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo pronašli su živu i zdravu bebu, čiji je nestanak prijavljen u sarajevskom naselju Hadžići, potvrđeno je za N1...Dete staro desetak dana nađeno je u 22:30, kazala je za N1 portparolka MUP-a KS, Suvada Kuldija...Beba i majka odvezene su na pedijatrijsku kliniku...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.