Patolog otkrio detalje ubistva: Zločin se dogodio u kanalu, Jelena je noktima grebala da izađe iz vode

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2017, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patolog otkrio detalje ubistva: Zločin se dogodio u kanalu, Jelena je noktima grebala da izađe iz vode

Srpska javnost i dalje čeka da vidi lice onog ko je počionio zločin u Borči

Nalaz najpoznatijeg srpskog patologa dr Zorana Stankovića ukazuje na to da je pevačica Jelena Krsmanović Marjanović ubijena u kanalu u Borči, nasuprot dosadašnjim pretpostavkama da se zločin dogodio na drugom mestu i da je njeno telo naknadno bačeno u vodu.

- Po tragovim prskanja krvi utvrđeno je da je zločin počinjen u kanalu. Istim veštačenjem dokazano je da je pevačica usmrćena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa više udaraca tupim predmetom. Na kraju je potvrđeno da je imala odbrambene povrede, što dokazuje da se gračevito borila za život kada je napadnuta - potvrdili su branioci Zorana Marjanovića, koji su juče imali uvid u nalaz dr Stankovića.

Monstruma iz Rakovice se ODREKLA PORODICA?! Nikolić jede i spava u pritvoru, dok Maja i Mihailo trunu

Advokati Nikola Dumnić i Aleksandar Zarić, izjavili su juče da tužilaštvo nema čvrste dokaze protiv njega.

- Teret dokazivanja je na tužilaštvu, ali iz uvida u spise predmeta mogu da kažem da nisu izneti čvrsti dokazi. Patolog je utvrđivao mesto i uzrok smrti. Tačno je da u nalazu dr Stankovića piše da je Jelena ubijena u kanalu. Uvidom u spise nisam video da se navodi i vreme njene smrti. Spisi imaju 400 strana i juče sam ih samo prelistao u pisarnici tužilaštva. Kopije treba da dobijemo krajem nedelje i tek tada ćemo biti u prilici da ih detaljno proučimo - kazao je Dumnić.

Izvori koji su bliski istrazi kažu da je potvrđeno da je superveštačenje pokazalo da je Jelena grebala noktima pokušavajući da izađe iz kanala.

- Grčevito se borila za život i poslednjim atomima snage je pokušavala da izađe iz kanala. Htela je da se domogne čvrstog tla i da se izvuče iz vode - rekao je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.