Patinson: Uništio sam krevet tokom snimanja scena seksa

Izvor: Blic, 12.Avg.2011, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patinson: Uništio sam krevet tokom snimanja scena seksa

Glumac Robert Patinson otkrio je kako mu je tokom snimanja prvog dela filma "Sumrak saga: Praskozorje" najzabavnija bila scena seksa tokom medenog meseca.

- Zagrizao sam svaki jastuk! Uništio sam taj prekrasni egipatski pamuk i krevet – izjavio je Patinson kroz smeh.

Njegova četiri godine mlađa partnerka i devojka u stvarnom životu Kristen Stjuart izjavila je da je snimanje scene venčanja Bele i Edvarda bilo vrlo dirljivo.

- Bila sam preplavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << emocijama. Osećala sam se pomalo ludo - rekla je Kristen.

Inače, Robert Patinson koji važi za jednog od trenutno najvećih zavodnika u Holivudu, nedavno je izjavio kako je spreman za brak i misli da takav život ne bi nikada mogao da mu dosadi jer je po prirodi romantičan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Robert Patison: Razvalio sam krevet na snimanju sa Kirsten

Izvor: Svet plus, 12.Avg.2011

Tokom jednog intervjua Robert Patinson i Kristen Stjuart otkrili su koje su njima najdraže scene sa snimanja serijala filmova "Sumrak ". Dok je Kristen izjavila kako je bila preplavljena emocijama dok su snimali svadbu Bele i Edvarda, Roberta je oduševio medeni mesec.

Nastavak na Svet plus...

Uništili krevet snimajući scene seksa!

Izvor: S media, 12.Avg.2011

Glumci Robert Patison i Kristin Stjuart snimajući scene seksa u filmu uništili i posteljinu i krevet!..Glumici Kristin Stjuart najdraža scena iz prvog dela filma "Sumrak saga: Praskozorje" je venčanja između Bele i Edvarda, ali njen dečko Robert Patinson, otkrio je da se najbolje zabavljao na snimanju...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.