Pastor sa predsednicom parlamenta Baden-Vitemberga u Rumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2018, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pastor sa predsednicom parlamenta Baden-Vitemberga u Rumi

Predsednik Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine, Ištvan Pastor, zajedno sa predsednicom parlamenta Baden-Vitemberga, Muhterem Aras, danas je poseto uspešno preduzeće u Rumi, "Afrodita Mode Collection", kojom rukovodi žena preduzetnik.

Radnici firme "Afrodita" su zadovoljni poslom, iako uslovi za rad uvek mogu da budu bolji, ali kako kažu, mora se raditi.

Jedna od uspešnih žena preduzetnika, gospođa Afrodita Bajić, ističe da put do uspeha nije bio brz i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jednostavan, ali uz jaku volju i želju, uporedo sa napornim trudom i radom, cilj je ostvariv, samo treba verovati u to.

Predsednica Parlamenta Baden-Vitemberga imala je priliku porazgovara sa celim timom firme, i da već stvori određen utisak na osnovu onog što je videla.

Rumi, kao gradu sa puno uspešnih firmi, pripala je čast da ugosti predsednika Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine, Ištvana Pastora, koji je iskazao zadovoljstvo što jake i istrajne preduzetnice postoje, i samim tim našu zemlju uspešno predstavljaju u poslovnom svetu.

Firma "Afrodita" koja se bavi proizvodnjom ženske, elegantne konfekcije, osim što plasira robu u zemlji i region, uspešno je počela i van granica zemlje. Potreba za proširenjem kapaciteta je sve veća, pa je u najavi i nova fabrika koja će, kako su nam rekli, ove godine otpočeti sa izgradnjom u Rumi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.