Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Feb.2024, 10:45

Vučić danas nastavlja konsultacije o mandataru, pozvane još dve liste

BEOGRAD – Sastanak sa predstavnicima liste “Savez vojvođanskih Mađara – Za našeg predsednika, za našu zajednicu, za budućnost!”, predviđen je u 10:30 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastaviće danas konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade, a na razgovore su pozvani predstavnici Saveza vojvođanskih Mađara i liste “Usame Zukorlić – Ujedinjeni za pravdu – Stranka pravde i […]
Vest Vučić danas nastavlja konsultacije o mandataru, pozvane još dve liste objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predstavnici Saveza vojvođanskih Mađara stigli kod Vučića na konsultacije

Izvor: Danas, 27.Feb.2024

Predsetavnici izborne liste "Savez vojvođanskih Mađara- Za našeg predsednika, za našu zajednicu za budućnost " stigla je oko 10.15 u zgradu Predsedništva na konsultacije kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića o mandataru na sastav nove vlade.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.