Izvor: Telegraf.rs, 12.Maj.2017, 18:37 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Pasta od širokih rezanaca sa sitnim čvarcima
Sastojci:
- široki rezanci
- domaći sitni čvarci
- maslinovo ulje
- so, biber
Priprema:
Skuvajte testeninu u slanoj vodi pa je procedite. Na tiganju ugrejte čvarke. Kuvanu testeninu pomešajte sa čvarcima, nakapljite maslinovim uljem, pa fino začinite solju i biberom. Poslužite uz neku salatu, po želji.
(Telegraf.rs)
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.