Pašalić zahvalio vladajućoj koaliciji za ocenu da se nije bavio politikom

Izvor: Danas, 11.Jul.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pašalić zahvalio vladajućoj koaliciji za ocenu da se nije bavio politikom

Zaštitnik gradjana Zoran Pašalić zahvalio je danas, govoreći u Skupštini Srbije o izveštaju svoje institucije za prošlu godinu, poslanicima vladajuće koalicije za ocenu da u izveštaju i njegovom postupanju "nema politike, političkih afiniteta i animoziteta". Članak Pašalić zahvalio vladajućoj koaliciji za ocenu da se nije bavio politikom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Glasači SNS kao ljudi-baterije Vučevog matriksa

Izvor: Danas, 11.Jul.2019

Evidentna je erozija podrške javnog mnjenja aktuelnom predsedniku i vladajućoj koaliciji. Čak i agonizirajuće društvo kakvo je Srbija reaguje na politiku koju režim sprovodi kao doktrinu sigurnog uništenja. Članak Glasači SNS kao ljudi-baterije Vučevog matriksa se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.