Pašalić: Završen novi zakon o zaštitniku građana, očekujem ga uskoro u parlamentu

Izvor: Danas, 23.Sep.2019, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pašalić: Završen novi zakon o zaštitniku građana, očekujem ga uskoro u parlamentu

Zaštitnik građana Srbije Zoran Pašalić izjavio je danas da je završen rad na novom zakonu o zaštitniku građana i da se nada da će se u najskorije vreme naći pred poslanicima u Skupštni Srbije. Članak Pašalić: Završen novi zakon o zaštitniku građana, očekujem ga uskoro u parlamentu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pašalić: Završen novi zakon o zaštitniku gradjana, očekujem ga uskoro u parlamentu

Izvor: Beta, 23.Sep.2019

Zaštitnik gradjana Srbije Zoran Pašalić izjavio je danas da je završen rad na novom zakonu o zaštitniku gradjana i da se nada da će se u najskorije vreme naći pred poslanicima u Skupštni Srbije.Pašalić je na konferenciji za novinare u Skupštini Sbrije, posle sastanka sa potpredsednikom parlamenta...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.