Pašalić: Postupak provere postupanja policije kod hapšenja Obradovića još u toku

Izvor: Beta, 16.Dec.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pašalić: Postupak provere postupanja policije kod hapšenja Obradovića još u toku

Zaštitnik gradjana Zoran Pašalić izjavio je danas da postupak provere zakonitosti postupanja policije prilikom hapšenja uzbunjivača Aleksandra Obradovića nije gotov, jer je rok da policija odgovori na njegov zahtev 60 dana."Taj rok je šezdeset dana, da nam odgovore u potpunosti sa opisom celog postupka", rekao je Pašalić nakon potpisivanja Memoranduma o razumevanju sa institicijom Ombudsmana Bosne i Hercegovine.Kako je podsetio, u nadležnosti ove institucije je provera postupka policije prilikom privodjenja i hapšenja Obradovića i sve što je u vezi sa tim, da li je postupak sproveden na zakonit način ili nije, da li su napravljene neke greške."Ako je sproveden na zakonit način videćemo šta još tu može da se uradi", rekao je Pašalić.On je rekao da je taj predvidjeni rok predug i trebalo bi da bude kraći.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pašalić:Postupak provere postupanja policije kod hapšenja Obradovića još u toku

Izvor: Beta Video, 16.Dec.2019

BEOGRAD - Zaštitnik gradjana Zoran Pašalić izjavio je danas da postupak provere zakonitosti postupanja policije prilikom hapšenja uzbunjivača Aleksandra Obradovića nije gotov, jer je rok da policija odgovori na njegov zahtev 60 dana. ``Taj rok je šezdeset dana, da nam odgovore u potpunosti sa...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.