Pas u invalidskim kolicima

Izvor: Blic, 25.Jun.2011, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas u "invalidskim kolicima"

BEOGRAD - Potreban dom psu Boniju koji je posle nesreće ostao paralizovan na zadnje noge i sada nema svoj dom, niti dvorište po kome bi mogao da se kreće u "invalidskim kolicima".

Boni je bio veran prijatelj svojim gazdama 12 godina, ali došlo je do automobilske nesreće i on je polomio kičmu. Posle operacije osposobljene su mu prednje , ali ne i zadnje noge, na koje nikada nije prohodao. Nakon toga ubrzo je zaboravljen i ostavljen u veterinarskoj ordinaciji.Neki se tako nose >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa gubitkom, tako mu je lakše.

Upućen je poziv ljudima nežnog srca, koji vole životinje i spremni su da pomognu Boniju, da se jave na telefon: 064 476 10 16, (kontakt osoba Milan Đurić )

ili na mejl: izvorekoloskesvesti@gmail.com

O Boniju su nastavili da brinu ljudi velikog srca i napravili su mu invalidska kolica.

Posle samo tri dana on je prohodao, zapravo protčao, možda od velike želje da svojim novim dobročiniteljima pokaže koliko je zahvalan.

Svi oko njega su govorili da se smeje, kao da se nadao odlasku! Ali već duže vreme Boni je tužan. Nema mesto za igranje, nema dvorište, nema svoju kućicu, nema prostora da trči i da se igra kao i svi drugi psi. Boni je opet sam.

Boni je sada u ordinaciji veterinara, ali tu ne može biti zauvek.Traži se osoba koja bi prihvatila Bonija, i pružila mu dom i ljubav koju će on mnogostruko vratiti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.