Pas otkrio 10 kilograma droge na prelazu Horgoš - Reske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2013, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas otkrio 10 kilograma droge na prelazu Horgoš - Reske

SUBOTICA -

Mađarski policajci otkrili su na graničnom prelazu sa Srbijom Horgoš-Reske 10 kilograma marihuane.

Kako prenosi portal "Vojvodina danas" (Vajdašag ma), policijski pas nanjušio je 10 kilograma marihuane prošlog petka u vučnim kolicima za pakete jednog autobusa sa srpskim registarskim tablicama na graničnom prelazu kod Reske, u Mađarskoj.

Portparolka Policijske uprave u županiji Čongrad Linda Jasai izjavila je za mađarsku agenciju MTI da su službenici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << granične službe i službe za carinsku i finansijsku kontrolu zajedno kontrolisali autobus koji je stigao iz Srbije, kada je policijski pas odmah počeo da signalizira prisustvo droge u vučnim kolicima.

Pod sumnjom da je počinio krivično delo, postupak je pokrenut protiv jednog putnika (22) autobusa sa crnogorskim državljanstvom, prenosi "Vojvodina danas".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.