Pas napao maloletnike, krivična prijava protiv vlasnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2021, 15:43

Pas napao maloletnike, krivična prijava protiv vlasnice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požegi, po nalogu osnovnog javnog tužioca u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv 37-godišnje žene iz Požege, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Ona se sumnjiči da nije adekvatno obezbedila svog psa koji je izašao na ulicu i na Trgu slobode u Požegi napao četvoro maloletnika, starosti 17, 16 i 12 godina, kao i jednog policijskog službenika i povredio ih, saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Policijska uprava Užice.

Mediji su u javili da je u ponedeljak uveče u centru Požege vlasnički pas je povredio četvoro maloletnika, uzrasta od 12 do 17 godina, koji su zbrinuti na hirurgiji u Opštoj bolnici u Užicu i nisu životno ugroženi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prijava protiv vlasnice psa koji je napao pet osoba u Požegi

Izvor: Danas, 27.Apr.2021

Protiv N.J. (37) iz Požege, vlasnice psa koji je ugrizao četiri maloletnika i jednu odraslu osobu u tom gradu, policija je podnela krivičnu prijavu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.