Pas im pojeo ušteđevinu

Izvor: Blic, 14.Nov.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas im pojeo ušteđevinu

Jedna par iz SAD-a mislio je kako su im provalnici ukrali novac, ali su kasnije shvatili im je 730 evra pojeo pas. Na svu sreću veći deo ušteđevine su uspeli da spasu.

Kristi i Džo Lourenson primetili su pre dve nedelje kako im je iz kuće na Floridi nestala koverta u kojoj je bilo 730 evra pa su mislili da im je neko provalio u kuću. Nakon nekog vremena otkrili su kako je misteriozni provalnik zapravo njihov pas Tviti. Mešanac je sa stola zgrabio kovertu i pojeo je zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa svim novcem koji je bio unutra.

- Suprug i ja smo nameravali da otplatimo još jednu ratu za automobil koji sam kupila pa smo tog jutra hteli novac da odnesemo u banku - ispričala je Kristi i dodala kako je primetila da koverte nije bilo tamo gde ju je ostavila, a po podu dnevne sobe videla je pokidane novčanice.

Bračni par odlučio je da psu da peroksid kako bi izazvali da povraća novac. Novčanice su kasnije oprali, zalepili i odneli u banku. Uspeli su da spasu oko 650 evra. Njihov ljubimac je pre tog nemilog događaja jeo cigarete ali na to nisu obraćali posebnu pažnju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pas im pojeo ušteđevinu

Izvor: S media, 14.Nov.2011

Kristi i Džo Lourenson primetili su pre dve nedelje kako im je iz kuće na Floridi nestala koverta u kojoj je bilo 730 evra pa su mislili da im je neko provalio u kuću. Nakon nekog vremena otkrili su kako je misteriozni provalnik zapravo njihov pas Tviti. Mešanac je sa stola zgrabio kovertu i pojeo...

Nastavak na S media...

Pas im pojeo ušteđevinu! (FOTO)

Izvor: S media, 14.Nov.2011

Jedan bračni par iz Kalifornije nedavno je primetio da im je iz kuće nestala koverta sa novcem. Srećom, slučaj nisu odmah prijavili policiji jer misteriozni provalnik zapravo živi sa njima...Kristi i Džo Lorenson primetili su da im je koverta sa hiljadu dolara nestala...- Ja i suprug nameravali...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.