Partneri Srbija: Danas počinje primena novog Zakona o zaštiti podataka o ličnosti

Izvor: Danas, 21.Avg.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partneri Srbija: Danas počinje primena novog Zakona o zaštiti podataka o ličnosti

U Srbiji danas počinje primena novog Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, koji propisuje niz novih obaveza za subjekte koji rukuju podacima, kao i novi set prava građana po osnovu zaštite ličnih podataka, kažu u saopštenju Parteri Srbija. Članak Partneri Srbija: Danas počinje primena novog Zakona o zaštiti podataka o ličnosti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još bez strategije za deinstitucionalizaciju

Izvor: Danas, 21.Avg.2019

Prema izveštaju Evropske komisije za 2019. godinu, Srbija u pogledu prava osoba sa invaliditetom nije ostvarila nikakav napredak, a sudeći po nacrtima Zakona o socijalnoj zaštiti i Zakona o zaštiti prava osoba sa mentalnim invaliditetom koje žive u ustanovama socijalne zaštite, ocene u sledećem...

Nastavak na Danas...

Poverenik: Počinje primena zakona, uskladiti se sa obavezama

Izvor: RTS, 22.Avg.2019, 09:38

. Danas počinje primena novog Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, a s tim u vezi poverenik podseća sve kojima Zakon nameće određene obaveze i odgovornosti da se, ukoliko to do danas nisu učinili, usklade sa obavezama po novom Zakonu.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.