Parović: Albanska mafija je danas rak rana, ne Balkana, ne Srbije, nego Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2017, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parović: Albanska mafija je danas rak rana, ne Balkana, ne Srbije, nego Evrope

Parović smatra da se kroz nastupajuće političke promene u zapadnoj Evropi i mudru srpsku politiku može iz korena promeniti odnos prema KiM

Kandidat Narodnog slobodarskog pokreta za predsednika Srbije Miroslav Parović kaže da Srbija, po pitanju Kosova, pored država koje nisu priznale njegovu nezavinost, treba saveznike da traži i u Francuskoj, Švajcarskoj i Belgiji, zemljama koje imaju veliki problem sa albanskom mafijom.

- Albanska mafija je danas rak rana, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Balkana, ne Srbije, nego Evrope -  rekao je Parović tokom predstavljanja na javnom servisu.

Parović smatra da se kroz nastupajuće političke promene u zapadnoj Evropi i mudru srpsku politiku može iz korena promeniti odnos prema Kosovu i Metohiji nekih, trenutno nama nenaklonjenih zemalja, u korist Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.