Paroški: Sprovesti decentralizaciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2020, 10:45

Paroški: Sprovesti decentralizaciju

Kandidat za narodnog poslanika koalicije ''Zdrava Srbija - Bolja Srbija'' Milan Paroški rekao je da je glavni zadatak te koalicije da sprovede funkcionalnu "decentralizaciju i demetropolizaciju Srpske Vojvodine", koja će omogućiti njen ravnomerni razvoj i bolji životni standard svim građanima.

Paroški smatra da je jedan od načina i da se sedišta nekih državnih i nacionalnih institucija iz Beograda presele u gradove Vojvodine, poput Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kulture i Ministarstva finansija...

"Ponosimo se time što je Novi Sad "svesrpska Atina", ali kao što tvrdimo da nije samo Beograd Srbija, tako smatramo da ni Srpska Vojvodina nije samo Novi Sad", kaže Paroški, navodi se u saopštenju koalicije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.