Izvor: S media, 08.Feb.2012, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parlament konstatovao ostavku ministarke sporta

Skupština Srbije danas je na početku rada konstatovala ostavku ministarke omladine i sporta Snežane Samardžić-Marković. Samardžić Marković je ostavku podnela 3. februara zbog, kako je navela, priprema za stupanje na dužnost generalne direktorke Direktorata za demokratiju u Savetu Evrope.

Ostavka Snežane Samardžić Marković stigla u Skupštinu

SPO traži smene ili ruši Vladu

Srpski poslanici nezadovoljni platom od 105.000!
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
U ostavci Samardžić-Marković je navela da je imenovana na poziciju generalnog direktora Direktorata za demokratiju Saveta Evrope, da je to priznanje i za nju i za Srbiju, ali i za rezultate koje je u saradnji sa svim partnerima postiglo Ministarstvo omladine i sporta.

“Sa pozicije generalnog direktora Direktorata učiniću sve što mogu da pomognem našoj zemlji da brže i što uspešnije realizuje proces evropske integracije. Namera mi je da se nakon isteka mandata vratim u Srbiju i svojim znanjem, iskustvom i kontaktima stečenim na toj dužnosti pomognem zemlji”, navela je Samardžić-Marković u ostavci.

Ona se u ostavci zahvalila i svim članovima Vlade Srbije na korektnoj saradnji u proteklom periodu.

U Skupštini Srbije danas je počela prva vanredna sednica parlamenta u ovoj godini, na kojoj poslanici debatuju o kadrovskim rešenjima u oblasti pravosuđa, a u sali su, bez poslanika SPO.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.