Parlament danas o međudržavnim sporazumima

Izvor: Kurir, 26.Sep.2012, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parlament danas o međudržavnim sporazumima

BEOGRAD - Skupština Srbije nastaviće danas zasedanje objedinjenom debatom o nekoliko međudržavnih sporazuma.

Poslanici će raspravljati o predlozima zakona o potvrđivanju sporazuma o međusobnom priznavanju zamene vozačkih dozvola između vlada Srbije i Italije i o sporazumima Vlade Srbije sa Slovačkom i Austrijom o socijalnoj sigurnosti.

Na dnevnom redu je potvrđivanje Sporazuma Srbije i Bosne i Hercegovine o uzajamnom zastupanju u pružanju konzularne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zaštite i usluga trećim zemljama.

Poslanici su sinoć završili načelnu rapsravu o predloženim izmenama i dopunama Zakona o visokom obrazovanju čijim će usvajanjem biti omogućeno da studenti koji su u školskoj 2011/2012. godini osvojli 48 bodova upišu narednu godinu. Broj ispitnih rokova ostaje isti.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Međunarodni sporazumi pred poslanicima

Izvor: RTS, 26.Sep.2012

Posle sat i po vremena završena objedinjena načelna rasprava o nekoliko međudržavnih sporazuma. DS najavljuje podršku sporazumima, a URS predlaže izmene Poslovnika koji se odnosi na potvrđivanje takvih akata. Sutra o amandmanima na izmene Zakona o visokom obrazovanju...11.30 - Zaključena rasprava...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.