Paris Hilton: Srećna sam što sam konačno sama

Izvor: Blic, 29.Maj.2010, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paris Hilton: Srećna sam što sam konačno sama

Naslednica Paris Hilton tvrdi da je po prvi put u svom životu sama, ali i da je srećna što nema dečka. Uvek u centru pažnje - Paris Hilton

"Nikada pre nisam bila sama u životu. Uvek sam imala dečka", priznala je Paris u američkoj emisiji "Pogled", preneo je "Dejli mejl". "Sama sam – i veoma srećna".

"Osećam se slobodno i nezavisno i bolje se upoznajem – ne provodim više vreme sa nekim momkom već ga trošim na sebe i to mi se sviđa", dodala je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ona.

Paris je takođe istakla da je naučila mnogo toga o muškarcima.

"Ne možeš im verovati, nekima od njih", rekla je ona. "Kada se krećete u ovakvim krugovima, nikada ne znate koje su namere muškaraca".

Na pitanje šta je najviše odvraća od nekog, Paris je odgovorila: "Kada je muškarac očajan i gladan pažnje i javnosti. To je tako odbojno".

Njeni komentari kao da su upućeni bivšem dečku Dagu Rajnhardu, sa kojim je raskinula u aprilu. Paris i Dag Rajnhard

"Paris je besna. Totalno je poludela na Filmskom festivalu u Kanu kada je čula da je Dag pričao sa Rimom (Fakih, Miss SAD)", rekao je neimenovani izvor za "Holivud lajf". "Stalno ga zove i želi da joj se vrati".

Priča se da je 25-godišnji Rajnhard ignorisao sve njene pozive.

Otkako su raskinuli, Paris je takođe govorila o svojoj "veoma bliskoj" vezi sa bivšim zaručnikom, manekenom Džejsonom Šouom.

Bogatašica je navodno ljubomorna jer je Rajnhard sada u vezi sa Rimom, a prijatelji navode da je očajna i da ga želi nazad.

Podsećamo, u januaru se spekulisalo kako će Paris i Dag stupiti u brak, nakon što je naslednica izjavila da je spremna za udaju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Paris Hilton: Sama sam i veoma srećna

Izvor: Svet, 29.Maj.2010

Naslednica Paris Hilton tvrdi da je po prvi put u svom životu sama, ali i da je srećna što nema dečka. "Nikada pre nisam bila sama u životu. Uvek sam imala dečka", priznala je Paris u američkoj emisiji "Pogled", preneo je "Dejli mejl". "Sama sam – i veoma srećna". "Osećam se slobodno i...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.