Parfem inspirisan vulkanom Grimsvotn

Izvor: Blic, 30.Maj.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parfem inspirisan vulkanom Grimsvotn

Islandska kreatorka koja se 2010. proslavila parfemom za koji je bila inspirisana erupcijom vulkana Ejafjalajokul, odlučila je da lansira novi miris - povodom prošlonedeljne aktivnosti vulkana Grimsvotn.

Posle "EFJ Ejafjalajokul", parfema s vodom iz glečera koji pokriva taj vulkan, kreatorka Sigrun Lilja Gudjonsdotir pustiće u prodaju "VJK Vatnajokul" - po imenu glečera na Grimsvotnu.

"Pre nekoliko meseci smo počeli da pravimo novi parfem, ali (kada je došlo do >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << erupcije), shvatila sam da moramo da požurimo", ispričala je "Frans presu".

Kao što je bio slučaj s parfemom "EFJ", i "VJK" će biti napravljen u svetskoj prestonici parfema - Grasu na jugu Francuske, i sadržaće vodu iz glečera.

"VJK" će biti miris za muškarce i početak njegove prodaje najavljen je za jesen.

Više od 2.000 bočica mirisa "EFJ", od 100 mililitara, prodato je po ceni od oko 80 evra po komadu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Parfem inspirisan vulkanom

Izvor: S media, 30.Maj.2011

Islandska kreatorka koja se 2010. proslavila parfemom za koji je bila inspirisana erupcijom vulkana Ejafjalajokul, odlučila je da lansira novi miris. ..Posle "EFJ Ejafjalajokul", parfema s vodom iz glečera koji pokriva taj vulkan, kreatorka Sigrun Lilja Gudjonsdotir pustiće u prodaju "VJK Vatnajokul"...

Nastavak na S media...

Parfem inspirisan vulkanom Grimsvotn

Izvor: Beta, 30.Maj.2011

REJKJAVIK, 30. maja 2011. (Beta-AFP) - Islandska kreatorka koja se 2010. proslavila parfemom za koji je bila inspirisana erupcijom vulkana Ejafjalajokul, odlučila je da lansira novi miris - povodom prošlonedeljne aktivnosti vulkana Grimsvotn...Posle "EFJ Ejafjalajokul", parfema s vodom iz glečera...

Nastavak na Beta...

Parfem inspirisan vulkanskom erupcijom

Izvor: Radio 021, 30.Maj.2011

Islandska kreatorka koja se 2010. proslavila parfemom za koji je bila inspirisana erupcijom vulkana Ejafjalajokul, odlučila je da lansira novi miris - povodom prošlonedeljne aktivnosti vulkana Grimsvetn.

Nastavak na Radio 021...

Parfem inspirisan vulkanom Grimsvotn

Izvor: B92, 31.Maj.2011, 00:50

Islandska kreatorka koja se 2010. proslavila parfemom za koji je bila inspirisana erupcijom vulkana Ejafjalajokul, odlučila je da lansira novi miris - povodom prošlonedeljne aktivnosti vulkana Grimsvotn...Posle "EFJ Ejafjalajokul", parfema s vodom iz glečera koji pokriva taj vulkan, kreatorka Sigrun...

Nastavak na B92...

Muški parfem koji ima snagu vulkana

Izvor: Mondo, 31.Maj.2011

Islandska dizajnerka, koja se proslavila linijom parfema inspirisanom erupcijom vulkana Ejafjatlajektl, najavila je da se sprema da predstavi svoj novi miris, inspirisan najnovijom vulkanskom erupcijom na Islandu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.