Pare važnije od ugleda

Izvor: Vesti-online.com, 16.Okt.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pare važnije od ugleda

Milica Milosavljević Dugalić proslavila se kao etno-pevačica, karijeru je gradila isključvo na pesmama i vanserijskom glasu, a onda je ušla u rijaliti Zadruga. Njen dolazak u Šimanovce bio je iznenađenje za mnoge, a tek kada se opustila pred kamerama svi su se pitali - šta se dogodilo sa finom i smernom ženom kakva je nekad bila.

Naime, ona se na žurci toliko opustila da je "zaboravila" na kamere, pa se bacila na vreo ples sa plesačima i striperima simulirajući seks.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
- Uvek dajem šansu ljudima, čak i po nekoliko puta. Ovde sam da testiram sebe, kako bih proverila koje su moje granice - rekla je Milica pre ulaska u Zadrugu.

Mnogi su razočarani, mnogi se pitaju šta joj je trebalo da "ulazi" u isti koš sa starletama i ženama sumnjivog morala i zanimanja.

I nije ona jedina. Mnoge, nekada poštovane i uvažene javne ličnosti dozvolile su sebi da se blamiraju po rijalitijima. Zašto? Zbog popularnosti i malo para? Vredili zbog toga karijeru baciti u blato?

Snežana Mišković Viktorija nekada je "vladala" rok scenom, 1986. godine proglašena je za najbolju rok pevačicu, a onda je nestala.

Umesto na muzičku pre neki godinu obrela se na rijaliti sceni i od tada samo menja dekor i cimere od Farme do Zadruge.

- U Zadrugu ulazim da uživam. Meni je veoma drago što je Pink napravio svoju licencu, da svet može nešto da vidi i od nas. Sada sam mnogo mirnija i više niko ne može da me izbaci iz takta - rekla je Viktorija.

A u Zadruzi Viktorija k'o Viktorija, ništa novo, rekli bi oni koji prate ovaj rijaliti program.

Jednom prilikom Lepa Lukić za sebe je rekla da je "kao majmunče" sve voli da proba. I tako je počelo.

Od Velikog brata, preko Farme do Parova. Šetka se Lepa kroz rijaliti programe, iako to ne priliči ni njenim godinama, a još manje ženi njenog glasa i renomea.

- U rijaliti idem zbog novca. Nema ništa loše u tome, ja ne radim ništa loše. Mene narod voli i ne zamera mi što idem u rijaliti - rekla je Lukićeva.

Lidija odbila ponude

Uprkos ciframa od kojih se vrti u glavi, mnoge javne ličnosti odbile su ponudu da učestvuju u rijaliti programima. Većina ističe da ne postoje pare za koje bi prodali svoju privatnost.

- Nisam ja za to, odbila sam nekoliko ponuda, a i ljudima bih sigurno bila dosadna. Ne družim se ja sa poznatima i nikad ne bih prodala svoju privatnost - kazala je Lidija Vukićević.

Nada Topčagić ulazila je u rijaliti isključivo kao gost na nekoliko sati. Nudili su joj da ostane duže, ali...

- Nije to za mene. Meni samo da neko nešto kaže ja bih haos napravila, radila bi bejzbol palica sto posto, zato je i bolje ovako - iskrena je Nada.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.