Paraćin: Jednokratna pomoć od 35.000 dinara za prvih pet beba rodjenih u 2019. godini

Izvor: Beta, 19.Feb.2019, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paraćin: Jednokratna pomoć od 35.000 dinara za prvih pet beba rodjenih u 2019. godini

Opština Paraćin dodelila je jednokratnu pomoć u iznosu od 35.000 dinara roditeljima prvih pet beba rodjenih u ovoj godini, saopšteno je danas iz te lokalne samouprave.Odluku o dodeljivanju novčane pomoći porodicama beba rodjenim početkom godine opština Paraćin je usvojila pre više od deset godina.Pored toga, opština svakoj bebi rodjenoj u Paraćinu, čiji roditelji imaju prebivalište u toj lokalnoj samoupravi, poklanja po 5.000 dinara.Elizabeta Urošević iz Paraćina je majka devojčice rodjene 2. januara."To mi je drugo dete a ova pomoć mnogo znači mojoj porodici jer imamo velike troškove oko bebe", kazala je Elizabeta Urošević.Jovana Stevanović iz Paraćina je devojčicu Malinu na svet donela 1. januara i to joj je prvo dete."Dobro će nam doći ova pomoć da kupimo bebi ono što joj treba. Svaka ovakva pomoć uvek dobro dodje", rekla je Jovana Stevanović.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paraćin: Jednokratna pomoć od 35.000 dinara za prvih pet beba u 2019. godini

Izvor: Danas, 19.Feb.2019

Opština Paraćin dodelila je jednokratnu pomoć u iznosu od 35.000 dinara roditeljima prvih pet beba rođenih u ovoj godini, saopšteno je danas iz te lokalne samouprave. Članak Paraćin: Jednokratna pomoć od 35.000 dinara za prvih pet beba u 2019. godini se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.