Par trikova da uvek izgledate EKSTRA

Izvor: Piplmetar.rs, 13.Nov.2017, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Par trikova da uvek izgledate EKSTRA

Bilo da idete na poslovni razgovor, ili na piće, ili u šetnju, otkrivamo vam kako da uvek uz par saveta izgledate fenomenalno!
Ukoliko vam iskrsne nešto, a niste stigli da operete kosu, napravite lepu, urednu punđu koja je uvek elegantna:

Nosite šešir! Uvek je u trendu i sa njim ćete izgledati istovremeno i šik, i kao dama, i totalno kul i pomalo misteriozno.

Složite odeću u svom ormaru po bojama. Kad otvorite ormar, izaberite komade iste boje i eto načina >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da izgledate odlično, a to je naprostija stvar koju možete uraditi da bi se obukli fenomenalno očas posla!

Umesto patika obujte čizmice za svaki dan. Sa čizmicama kao na slici (ili sličnim), izgledaćete super elegantno, dok u patikama ipak ostavljate malo drugačiji utisak..

I na kraju, umesto sportske jakne ili gornjeg dela trenerke, obucite svoju omiljenu jaknicu koja je samo malo elegantnija, kao ova od eko kože:

Dodatni savet: nikad i nipošto ne dozvolite iskrzan lak na noktima.
Probajte ove savete pa nam javite da li ste zadovoljne, i ne zaboravite da podelite sa drugaricama!
(Jasmina R.)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.