Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2012, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paori za skromnije sume zakupa zemljišta

ŠID -

Javno nadmetanje za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Šid nastavljeno je danas. Poljoprivrednici su licitirali zemljište u katastarskim opštinama Gibarac, Erdevik, Đipša, Ilinci i Jamena.

Prosečna cena licitiranja iznosila je oko 35.000 dinara, što pokazuje da su se paori danas odlučili za skromnije sume zakupa u odnosu na jučerašnjih 79.000 dinara, koliko je izlicitirano zemljište u katastarskoj opštini >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Adaševci.

Za sredu 14. novembar predviđeno je licitiranje zemljišta u katastarskim opštinama Kukujevci, Molovin, Morović, Privina glava, Sot i Šid.

Kakav će biti ishod trećeg dana i ujedno kraja licitacionog procesa u opštini Šid, kada je poljoprivredno zemljište u pitanju, ostaje da se vidi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nadmetanje za zakup zemljišta u Šidu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Nov.2012, 11:57

ŠID -..Neko uzima što mu ne pripada i to na nelegalan način, a evo ko to radi kako treba. Na teritoriji opštine Šid juče je nastavljeno javno nadmetanje za davanje u zakup poljoprivrenog zemljišta u državnoj svojini...Za danas je predviđeno licitiranje zemljišta u katastarskim opštinama Kukujevci,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.