Pao sneg u Beogradu (FOTO)

Izvor: Mondo, 22.Dec.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao sneg u Beogradu (FOTO)

Juče nam je kalendarski stigla zima, a danas je već pao i prvi sneg u Beogradu, doduše stidljivo. Zabeleli su se viši delovi grada.

Foto: Tanjug, Dragan Kujundžić

Sneg je padao tokom noći, ali je već jutros počeo da se otapa. Zabele su se grane drveća, travnate površine, dok su kolovozi čisti.

Pogledajte.

Meteorolozi najavljuju ledene, ali suve dane pred nama.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 29. decembra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << biće hladna jutra sa slabim i umerenim mrazem.

U petak i subotu suvo, na severu i po kotlinama i dolinama sa maglom ili niskom oblačnošću, koja će se ponegde zadržati duže tokom dana, u brdsko-planinskim predelima pretežno sunčano.

Od nedelje malo toplije sa prolaznim naoblačenjima i slabim padavinama povremeno, najpre kišom, a od srede uz pad temperature i slabim snegom.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.