Pao helikopter američke mornarice

Izvor: B92, 08.Jan.2014, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao helikopter američke mornarice

Ričmond -- U udesu helikoptera američke mornarice sa pet članova posade, jedna osoba je poginula, jedna se vodi kao nestala, a spasena su tri čoveka.

Helikopter sa srušio uz obalu savezne države Virdžinije, u blizini grada Norfolka.

"Potvrdjena je smrt jednog člana posade helikoptera MH-53E", kaže se u saopštenju, ne navodeći u kakvom su stanju trojica spasenih.

Agencija AP je ranije javila da je spaseno četiri od pet članova posade.

Helikopter >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se srušio oko 33 kilometra od obale, a u pomoć je prvo pritekla obalska straža.

Samo dan ranije se u Engleskoj, u grofoviji istog imena kao i američki grad iz prvog incidenta - Norfolku, srušio još jedan helikopter američke vojske, ali su tom prilikom poginula sva četiri člana posade.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Udesu helikoptera poginula jedna osoba

Izvor: Akter, 08.Jan.2014

U udesu helikoptera američke mornarice sa pet članova posade, jedna osoba je poginula, jedna se vodi kao nestala, a spasena su tri čoveka

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.