Pao broj novozaraženih, preminulo 39 osoba

Izvor: B92, 04.Dec.2021, 16:20

Pao broj novozaraženih, preminulo 39 osoba

Prema poslednjim podacima, u Srbiji je registrovano još 1.613 novozaraženih koronavirusom.

Preminulo je 39 osoba.

Na respiratorima se nalazi 164 pacijenta.

Hospitalizovanih je prema poslednjem preseku 3.567.

Od poslednjeg preseka testirano je 12.526 uzoraka.

Iako je broj novozaraženih u padu u poslednjih nekoliko dana, ne treba zaboraviti da je broj ljudi sa teškom kliničkom slikom još uvek veliki i da još uvek ima osoba koje se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bore za živote u bolnicama širom Srbije.

U najvećoj kovid bolnici u Batajnici već godinu dana, od jutra do mraka traje borba za život.

U jedinicama poluintenzivne i intenzivne nege zdravstveni radnici su se borili za oko 15.000 života. Trenutno se u Batajnici leči oko 600 pacijenata.

U svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji od ponedeljka, 6. decembra, primenjivaće se prvi model nastave, odnosno učenici će nastavu pohađati neposredno, odlučio je Tim za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.