Pao Vajber, milionima nije radila aplikacija - da li ste i vi imali problem?

Izvor: B92, 13.Feb.2021, 22:59

Pao Vajber, milionima nije radila aplikacija - da li ste i vi imali problem?

Pojedini korisnici Vajbera širom sveta prijavili su da su imali, a neki od njih i dalje imaju problem s korišćenjem popularne aplikacije.

Pojedini korisnici nisu mogli da šalju linkove, drugi nisu mogli da se uloguju, dok je nekima stizalo obaveštenje da ne mogu da se uloguju jer nemaju internet, iako su uredno priključeni.

Iz kompanije Vajber ubrzo je stigao odgovor.

"Zbog tehničkih problema, pojedini korisnici su imali potreškoća s logovanjem na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoje Vajber naloge (bili su odjavljeni s naloga)", saopštili su iz kompanije Vajber na zvaničnom Tviter nalogu.

Oni su zamolili korisnike za strpljenje.

"Molim vas, nemojte deinstalirati i ponovo instalirati Vajber jer to neće rešiti problem. Vajber će se vratiti brzo", dodali su iz Vajbera.

Kako je za B92.net potvrđeno iz PR službe Vajbera u Srbiji, problem je oko 22.30 rešen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.