Pao Crnogorac pedofil u Novom Pazaru

Izvor: Mondo, 12.Mar.2018, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pao" Crnogorac pedofil u Novom Pazaru

Pripadnici kriminalističke policije u Novom Pazaru, lišili su večeras slobode crnogorskog državljanina zbog osnovane sumnje da je deci sa teritorije ovog grada slao neprimerene poruke preko Instagrama.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Osumnjičeni je deci od pet, sedam i osam godina, duži vremenski period slao poruke ljubavnog sadržaja na ovoj socijalnoj mreži, rečeno je Tanjugu u novopazarskoj policiji.

U kandžama pedofila: Priče dve devojčice iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Srbije

Osumnjičeni se na teret stavlja krivično delo nedozvoljene polne radnje, a policijski inspektori locirali su ga posle prijave roditelja.

MRAČNA STRANA SRBIJE: Stigli lovci na pedofile

Prestupnik je uhapšen u akciji koja traje od juna meseca prošle godine, a detaljnim operativnim radom on je večeras lociran i uhapšen na teritoriji Novog Pazara.

Kako je rečeno, određen mu je pritvor od 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti procesuiran.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen državljanin Crne Gore zbog pedofilije na Instagramu

Izvor: RTS, 12.Mar.2018

U Novom Pazaru uhapšen crnogorski državljanin A. S. zbog osnovane sumnje da je deci sa teritorije ovog grada slao neprimerene poruke preko društvene mreže "Instagram". . Osumnjičeni je deci od pet, sedam i osam godina,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.