Pankeri od detinjstva

Izvor: Politika, 16.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pankeri od detinjstva

Ljubitelji panka biće večeras u prilici da u malom klubu SKC-a vide i čuju beogradski bend "On the Run".
Osim ovog sastava na bini će se pojaviti i grupe "Lude krave" i "Tea break".
"On the Run" postoji već 12 godina, a prošle godine objavili su debi album pod nazivom "Raised in Captivity".
Odsvirali su na desetine koncerata, a bili su predgrupa britanskom pank sastavu "Toj dols".
Pevač benda je naš poznati pisac Marko Vidojković koji kaže da će na koncertu biti iznenađenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << za publiku.

– Odsviraćemo i nekoliko pesama sa albuma "Rollercoaster", koji je u pripremi i kojeg bi trebalo da realizujemo do kraja ove godine.

O tome da li grupa ima uzore na svetskoj sceni naš sagovornik kaže:

– Volimo muziku sastava "Bad Religion", NOFX, "Penivajs", "No Use for a Name", mada se u našoj muzici mogu čuti i uticaji bendova poput "Ajron mejdena".

Na pitanje otkada traje interesovanje članova grupe za pank Vidojković odgovara:

– Slušam pank još od osnovne škole i slično je sa ostalim članovima benda. Na ovu vrstu muzike gledamo kao na jedan od načina da iz sebe izbaciš negativnu energiju. "On the Run" nikada nije svirao zbog slave ili para, jer u srpskom panku toga ni nema. Nama su probe kao što je nekome odlazak u teretanu, a koncerti su odličan način da se energija razmeni sa publikom.

V. Đ.

[objavljeno: 16.02.2007.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.