Pančevo: Ceo grad biće bez vode 36 sati

Izvor: B92, 26.Sep.2019, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo: Ceo grad biće bez vode 36 sati

Građanima Pančeva i okolnih mesta biće suve slavine 36 sati, počev od petka uveče zbog radova.

JKP Vodovod i kanalizacija Pančevo saopštio je da su razlog prekida u snabdevanju u Pančevu, Starčevu, Omoljici, Ban. Brestovcu, Ivanovu, Jabuci, Glogonju, Kačarevu, Dolovu i m.z. Stari Tamiš korisnika vodom za piće planirani radovi na zameni ventila na filter-postrojenju.

Vode neće biti, kako je najavljeno u periodu od petka 27. septembra u 18 sati, do nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 29. septembra u 6 sati.

Vodovod je apelovao na građane da pravovremeno obezbede odgovarajuću količinu vode potrebnu za normalno funkcionisanje domaćinstva.

Cisterne sa vodom za piće i higijenske potrebe, na sledećim lokacijama:

Centar - mobilna cisterna koja će kružiti ulicama Žarka Zrenjanina, Maksima Gorkog, Cara Lazara, Cara Dušana i Miloša Trebinjca.

Kotež 1 - na kružnom toku

Kotež 2 - ispred "Simpa"

Tesla - kod prodavnice "Aroma"

Strelište - Mobilna cisterna koja će menjati poziciju na dva sata, ugao ulice Veljka Petrovića i Veljka Vlahovića i ugao Dušana Petrovića Šaneta i Marina Držića počevši od 9.00 na uglu Veljka Petrovića i Veljka Vlahovića

Sodara - u centru Sodare kod prodavnice "Aman" u Dunavskoj ulici

Margita - Mobilna cisterna koja će kružiti ulicama Moše Pijade, Sinđelićeva, Dimitrija Tucovića, Knićaninova, Svetozara Šemića, Jabučki Put i Karaula.

Misa - Mobilna cisterna koja će menjati poziciju na dva sata ispred crkve i kod škole "Sveti Sava" počevši kod crkve u 9.00 i jedna mobilna koja će obilaziti ulice Bavaništanski Put Kozaračku, Banijsku, Srbijansku, Novoseljanski put, Kajmakčalansku, Pelistersku i Kudeljarski nasip.

Vojlovica - Mobilna cisterna koja će kružiti od MZ Vojlovica kroz naselje Topola i ulicu 7.jula

Cisterne će biti na raspolaganju i u krugu:

- Ambulante Sveti Sava

- Hitne pomoći

- Bolnice

- Očne bolnice

- Gerontološkog centra

- Doma slepih

Naseljena mesta Jabuka, Glogonj i Dolovo će se snabdevati vodom sa javnih česmi s obzirom da imaju svoje rezervoare vode. U Jabuci javna česma na uglu Omladinske i Zmaj Jovine ulice, u Glogonju Beogradska ulica kod pijace i u Dolovu ispred kuće u ulici Trg Kralja Petra 37. Ostala naseljena mesta Kačarevo, Starčevo, Omoljica, Banatski Brestovac i Ivanovo imaće na raspolaganju cisterne koje će biti postavljene u centru svakog sela ispred mesnih zajednica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.