Pamtiću u 2013: Katarina Kovačević

Izvor: Politika, 13.Dec.2013, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pamtiću u 2013: Katarina Kovačević

Pobednica šoua „Ja imam talenat”

Studentkinja Katarina Kovačević (21) iz Negotina oduševila je svojim glasom žiri i publiku i pobedila u poslednjoj sezoni takmičenja „Ja imam talenat”. Student je četvrte godine Farmaceutskog fakulteta. U međuvremenu je dobila različite ponude, od kojih neke počinje da realizuje. Evo po čemu će Katarina pamtiti 2013.

DOMAĆA LIČNOST GODINE

I ove i verovatno i narednih nekoliko godina meni će to >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << biti Novak Đoković, koji toliko radi za Srbiju, za sve nas, i hvala mu na tome.

STRANA LIČNOST GODINE

Kejt Midlton koja nam je pokazala da su bajke moguće u pravom životu i koja je pravi primer kako jedna devojka, mlada žena treba da se ponaša u današnje vreme. Jedna je od retkih koja nas uči pravim vrednostima.

KONCERT GODINE

Koncert Bijonse u Kombank areni – mešavina savršenog glasa, plesa, scene koja se kod nas ne viđa. Šou kakav smo samo od nje mogli da očekujemo, prava svetska zvezda u našem Beogradu. Nezaboravno iskustvo.

ROMAN ILI KNJIGA GODINE

„Koliba” Vilijema Pola Janga, knjiga koja nas uči da je Bog u nama i da je svrha života praštanje, neosuđivanje i verovanje.

POZORIŠNA PREDSTAVA GODINE

„Dama s kamelijama”. Predstava koja na poseban način dotakne dušu. Nisam verovala da ću ikada plakati u pozorištu, ali eto i to mi se dogodilo.

FILM GODINE

„Vreme je za ljubav” koji nas podseća na to da često zaboravimo da uživamo u malim stvarima koje čine sreću. U današnje, brzo vreme pored svega prolazimo i puštamo život da prolazi tek onako. Ovaj film nas podseća da je svaki trenutak dragocen.

ŠTA ĆE OBELEŽITI 2014?

Nadam se da će narednu godinu obeležiti neki bolji period za našu državu i ljude, da će konačno početi lakše i lepše da se živi.

Učestvujte u našoj anketi o 2013. godini. Vaše utiske i favorite u navedenim kategorijama, uz obrazloženje zašto, pošaljite mejlom na adresu spektar@politika.rs ili pismom na adresu „Politika” (za Spektar), Makedonska 29, Beograd.

objavljeno: 14.12.2013.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.