Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2016, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pametni sat koji je ujedno i telefon

Pomalo neobično, a opet funkcionalno, No.1 ima pametni sat koji je ujedno i pametni telefon. Zanimljivi koncept koji spaja dva uređaja može biti vrlo koristan s jedne strane.

Naime, svi smo upoznati s pametnim satovima, ali još uvijek to nisu uređaji koji su vrlo korisni kad ih same koristimo, ako zanemarimo činjenicu da može pratiti korake, otkucaje srca, itd.

Kako bi smanjili trošak odnosno povećali funkcionalnost jednoga uređaja, No.1 je objavio svoj novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << uređaj G7 koji služi i kao pametni telefon i kao pametni sat.

Naravno, poruke na njemu ćete ipak malo teže pisati, ali sasvim normalno možete obavljati pozive. Loša strana je da je teže surfovati internetom jer ipak ne raspolažete tolikim ekranom, ali s druge strane, možete imati jedan ultimativan uređaj koji može obavljati dva zadatka.

Uređaj je malen i možete ga koristiti na zglobu ruke kao pametni sat ili jednostavno telefonirati — ali moramo priznati da izgleda neobično naspram sve većih ekrana koje nude drugi proizvođači.

(zimo.dnevnik.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.