Izvor: Politika, 03.Okt.2013, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pamet kao „začin” za seksepil

Glasovima čitalaca britanskog magazina „Empajer” sastavljene su dve lista od 50 najseksepilnijih glumica i glumaca za ovu godinu. Na šampionskim pozicijama su mlada Ema Votson (23) i Benedikt Kamberbeč (37).

Iza njih su se redovni „učesnici” različitih izbora lepih i zavodljivih zvezda. U ženskoj konkurenciji među prvih pet su: Skarlet Johanson, Dženifer Lorens, Kristen Stjuart i En Hatavej, dok su među glumcima: Tom Hidlston, Henri Kavil, Rajan Gosling i Robert Dauni >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << džunior.

Zanimljivo je da su oboje ovogodišnjih pobednika okarakterisani kao pre svega pametni i karakterni glumci iz kojih izbija seksepil.

Za Britanku koja je svetsku slavu stekla tumačeći lik Hermione Grejndžer u filmskom serijalu o čarobnjaku Hariju Poteru navodi se da je izrasla u prelepu mladu i pametnu ženu. Od devojčice koja je sa devet godina stala pred kamere danas je stigla do studentkinje engleske književnosti na Oksfordu. Želi da završi fakultet, uprkos bogatstvu, procenjenom na više od 10 miliona funti, zarađenom ulogama na filmu ali i angažmanom za reklamne kampanje poznatih modnih kuća poput „Barberija”.

Benedikt Kamberbeč je poznat po ulozi Šerloka Homsa u TV seriji o čuvenom detektivu, novom filmskom serijalu „Zvezdane staze” i po novoj ulozi – roli Džulijana Asanža u filmu „The Fifth Estate”. Iako nije mišićav, čitaoci su ga izabrali za najseksepilnijeg. Redakcijskim komentarom pojašnjeno je da su upravo njegova netipična mačo građa – za razliku od prošlogodišnjeg pobednika Hjua Džekmena (ove godine je tek na devetom mestu) – i karakterna tumačenja pametnih i neobičnih likova definisala pobedu.

A. C.

objavljeno: 03.10.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.