Pamela Anderson molila Putina za pomoć

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jul.2015, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pamela Anderson molila Putina za pomoć

Glumica Pamela Anderson poznata je kao veliki borac za prava životinja i kao neko ko, naravno, ne jede meso.

Tim povodom ona se pismenim pute obratila ruskom predsedniku Vladimiru Putinu koga je zamolila da ne dozvoli da ruskim vodama prođe brod natovaren mesom kitova.

Krajnja destinacija broda je Japan, a nekadašnja seks bomba misli da je Putin jedini koji bi mogao da spreči da ovaj "nelegalni tovar" stigne do svog cilja.

 - Verujem da ovoje delimo ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prema životinjama kao i da poštujemo prirodu, pa bih zbog toga želela da vas zamolim za jednu uslugu. U Norveškoj se trnutno nalazi brod "Winter Bay koji nosi 1.700 tona mesa kitova - početak je pisma koje je Pamela uputila Putinu.

Celo pismo objavljeno je na sajtu njene fondacije kao i na Fejsbuku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.