Palmer: SAD se nadaju da će srpska opozicija odustati od bojkota izbora

Izvor: Danas, 02.Avg.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palmer: SAD se nadaju da će srpska opozicija odustati od bojkota izbora

SAD se nadaju da će opozicija u Srbiji odustati od bojkota izbora i da će sa predstavnicima vlasti postići dogovor oko izbornih uslova, izjavio je zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Metju Palmer. Članak Palmer: SAD se nadaju da će srpska opozicija odustati od bojkota izbora se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Epl priznaje da je Siri prisluškivao korisnike

Izvor: Danas, 02.Avg.2019

Kompanija Epl obustavila je praksu da njeni zaposleni preslušavaju snimke korisnika digitalnog pomoćnika Siri da bi "ocenili" kvalitet snimaka. Članak Epl priznaje da je Siri prisluškivao korisnike se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.