Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Feb.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma pozvao opoziciju da ne šeta na crveno slovo

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma pozvao je predstavnike opozicije da ne organizuju protestne šetnje na današnji dan jer je danas ne samo državni već i "crkveni praznik i crveno slovo".

"Danas je državni praznik, crkveni praznik i crveno slovo i ja zato pozivam opoziciju da ako im je nešto sveto u životu, da danas onda ne šetaju, jer ne znam za koga ili protiv koga bi to radili. Ako su na sednici Saveta bezbednosti UN sve države podržale Srbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i tražile od kosovskih Albanaca da ukinu takse od 100 odsto, onda mi u Srbiji ako smo državotvorni i pravoslavci treba da pokažemo svetu da smo bar jedan dan u godini jedinstveni", rekao je Marković na proslavi Sretenja, stranačke slave JS.

Kako se navodi u saopštenju, Marković je pozvao međunarodnu zajednicu da zbog nepoštovanja briselskog sporazuma uvede sankcije kosovskim Albancima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.